Participaties

Wij participeren en investeren in bedrijven met groeipotentieel, zowel strategisch als financieel. Dit doen wij met jarenlange ervaring, aandacht en betrokkenheid voor onze partners. Door strategisch en positief kritisch advies te geven, ondersteunen we de ondernemer om het grootste potentieel uit de onderneming te halen. In dit traject blijven wij actief betrokken als partner, waarin de ondernemer de ruimte krijgt om te kunnen ondernemen. Wij werken aan een lange termijn strategie, met de mens centraal. Wat ons kenmerkt is dat we er altijd voor elkaar zijn, in goede en in slechte tijden. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk in om samen met de ondernemer groei te realiseren.

Werkwijze

Expertise

Door jarenlange ervaring en brede inhoudelijke kennis kunnen wij strategisch adviseren op verschillende facetten van de onderneming. Wij adviseren binnen onze participaties op verschillende bedrijfselementen zoals de strategie, organisatie, bedrijfsstructuur en de financiële toekomstbestendigheid.

Kapitaal

Investeren met financiële middelen. Op basis van een goede financiële analyse en met oog op een gezond rendement. Vast & Goed kan fungeren als partner voor werk- of ontwikkelingskapitaal.

Netwerk

Wij zetten ons grote netwerk graag in om de juiste verbindingen te maken. Wij geloven dat waardevolle en persoonlijke verbindingen zorgen voor toekomstbestendige en constructieve samenwerking. Wij streven altijd naar het beste eindresultaat voor alle betrokken partijen.

Wil je meer weten over hoe wij participeren?

Lees meer over het family office

Onze Participaties

Wij participeren in bedrijven met potentie. Kansrijke ondernemingen zijn te vinden in iedere branche. Vast & Goed bindt zich daarom niet aan een specifieke branche, maar aan een ondernemer en zijn visie. Wij kiezen voor participaties in bedrijven met groeipotentieel waar wij in geloven en die bij ons passen. Daarom participeren wij onder andere in de medische industrie, technologische innovaties, duurzaamheid, leisure en bouwontwikkeling. Een kleine greep uit onze participaties:
< id="" class="" >
< id="" class="" >
Vast & Goed
Schansoord 60
5469 SH Erp

0413 - 21 13 36
info@vastengoed.eu
© 2022 Vast & Goed All rights reserved
crossmenu