Commercieel vastgoed

Vast & Goed. Onze naam zegt het al. Wij investeren in vastgoed. Dit doen wij in verschillende sectoren zoals retail, recreatie, zorg, dienstverlening, industrie en logistiek. Wij investeren vanuit strategische overwegingen en met oog op investeren op de lange termijn. Binnen onze expertise zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kansen op het gebied van commercieel vastgoed.

Ontwikkelpartner voor vastgoed

Wij zijn een ervaren partner in het ontwikkelen van vastgoedprojecten. Voorbeelden van deze projecten zijn grootschalige bouwprojecten in de woningbouw, zorgvastgoed en recreatie. Samen met gedreven partners werken wij toe naar gezond rendement. De essentie van deze projecten is voor alle betrokken partijen aan de wensen en behoeften te voldoen. En met ons gedreven team en de juiste partners, komt dat vast en zeker goed.

Werkwijze

Expertise

Door jarenlange ervaring en brede inhoudelijke kennis kunnen wij strategisch adviseren op verschillende facetten van de onderneming. Wij adviseren binnen onze participaties op verschillende bedrijfselementen zoals de strategie, organisatie, bedrijfsstructuur en de financiële toekomstbestendigheid.

Kapitaal

Investeren met financiële middelen. Op basis van een goede financiële analyse en met oog op een gezond rendement. Vast & Goed kan fungeren als partner voor werk- of ontwikkelingskapitaal.

Netwerk

Wij zetten ons grote netwerk graag in om de juiste verbindingen te maken. Wij geloven dat waardevolle en persoonlijke verbindingen zorgen voor toekomstbestendige en constructieve samenwerking. Wij streven altijd naar het beste eindresultaat voor alle betrokken partijen.

Wil je meer weten over hoe wij werken?

Lees meer over het Family Office

Onze vastgoedprojecten

Een kleine greep uit de vastgoedprojecten waarin wij investeren:
Beekveld, Polanica/Kudowa, Fitland. Wij bouwen Brandevoort.
Hieronder een korte omschrijving per project en onze rol binnen het project.

Beekveld

Beekveld is een aangenaam ruime en groene woonwijk, vlak achter de dorpskern van Berlicum. Nabij de N279 en op amper zeven kilometer van Den Bosch. Als partner zijn we actief betrokken bij de realisatie van ca. 150 nieuwe woningen in deze wijk. Meer info op www.woneninberlicum.nl

Brandevoort

De Helmondse wijk Brandevoort, die inmiddels alweer 20 jaar bestaat, is opgezet volgens de principes van New Urbanism. Op basis van die principes is binnen Brandevoort wonen, werken en recreeren met elkaar vermengd, om diversiteit in de wijk te brengen. Samen met partners ontwikkelen we deze wijk richting de toekomst in diverse fases. Meer info op www.wijbouwenbrandevoort.nl

Fitland

Project Hof van Gemert. Op een aantrekkelijke plek in Gemert, op het voormalig terrein van sportschool Fitland, ontwikkelen we samen met een partner zeventien rij- en hoekwoningen en twee ruime levensloopbestendige woningen.

Polanica / Kudowa

In het zuiden van Polen aan de Tsjechische grens liggen de prachtige dorpen Kudowa en Polanica. Samen met een plaatselijk bekende Nederlandse partner en lokale ontwikkelaar zijn we betrokken bij de realisatie van diverse appartementencomplexen op deze twee locaties.

< id="" class="" >
< id="" class="" >
Vast & Goed
Schansoord 60
5469 SH Erp

0413 - 21 13 36
info@vastengoed.eu
© 2022 Vast & Goed All rights reserved
crossmenu