OVER HET FAMILY OFFICE

Met een gedreven team participeren wij dag in, dag uit in kansen.
Kansen komen voorbij in allerlei vormen: bedrijven met groeipotentieel, commercieel vastgoed, het ontwikkelen van vastgoed, het financieel ondersteunen van een onderneming of ondernemers met een hulpvraag. Eén ding hebben deze kansen met elkaar gemeen: ze komen van mensen die op zoek zijn naar een betrokken, integere en betrouwbare partner. En dat, zijn wij. Vast en Goed. Wij zijn het Family Office van Maddy Goossens en beheren sinds 2008 met passie het familievermogen.
Ons Family Office bestaat uit ervaren specialisten. Specialisten die stuk voor stuk de mens centraal zetten. Vertrouwen en transparantie staat binnen onze onderneming op nummer één. Wij genieten van het contact met onze relaties, het opbouwen van ons netwerk en het op elkaar kunnen bouwen met vertrouwen. Samen is bij ons ook echt samen. Wij zetten onszelf in om anderen in hun kracht te zetten.
Bekijk het team

Het family office van
Maddy Goossens

Opgericht in 2008

Het Family Office van Maddy Goossens bestaat sinds 2008. Maddy besloot na zijn carrière binnen het familiebedrijf Goossens Wonen en Slapen zijn kwaliteiten samen met een prachtig team voort te zetten binnen Vast & Goed. Werken met specialisten op ieder niveau om kansen in de markt te zoeken, te vinden en te ontwikkelen. Iedere dag opnieuw met evenveel plezier, toewijding en enthousiasme.

Mensen staan voorop

Binnen het Family Office staat het bewegen en in de kracht zetten van mensen voorop. Dit doen we binnen Vast & Goed, maar ook daarbuiten. Dit gaat van het vervullen van verschillende bestuursfuncties tot het adviseren van ondernemers met een specifieke hulpvraag. Daarnaast zet Vast & Goed zich in voor bij haar waarden passende goede doelen voor hulpbehoevenden over de hele wereld én voor duurzaamheid met behulp van haar eigen stichting.

Vertrouwen in de toekomst

Wij zijn voorbereid op de toekomst. Door transparantie, openheid en de actieve betrokkenheid van de volgende generatie is de toekomst van Vast & Goed gewaarborgd. Het vervlechten van de familie- en de ondernemingswaarden is een unieke kracht die Vast & Goed toekomstbestendig maakt en vanuit visie laat ondernemen. Samen zorgen voor nu en zorg dragen voor de toekomst.

Onze Kernwaarden

Bewegen van mensen

Mensen in hun kracht zetten. Samenwerking, transparantie en vertrouwen zijn de basis voor onze werkwijze. Omdat wij met mensen werken, gaan wij langdurige verbindingen aan en zijn en blijven wij betrokken bij onze partners.

Samen

Wij werken met plezier. Samen. Samen staat voor elkaar versterken en helpen. Met kennis ervaring en het netwerk. Ons expertisegebied is breed door de verschillende ervaren professionals binnen ons team. Dat maakt ons een team dat elkaar versterkt en met plezier kansen zoekt, vindt en verzilvert.

Vertrouwen

De basis van iedere samenwerking. Vertrouwen door transparant te zijn en samen stevig durven communiceren om elkaar daarmee positief te stimuleren. Dat is hoe wij samenwerken. Daar kun je op vertrouwen.

Het vaste team

Maddy Goossens

Directeur en verbinder

Met enorm veel passie en plezier iedere dag werken met mensen aan kansen. Maddy onderneemt vanuit zijn zakelijke én persoonlijke intuïtie. Met een groot waardevol netwerk en grote maatschappelijke betrokkenheid altijd op zoek om het beste uit anderen te halen.

Frank Steeghs

Financieel directeur

De kracht van data en cijfermatig inzicht. Frank is een scherpe en analytische registeraccountant die verder kijkt dan de cijfers. Met Frank gaan we van data naar kennis. De scherpe financiële onderbouwing voor iedere keuze komt van zijn hand. Zijn analytisch vermogen, denkkracht en fijne persoonlijkheid maken hem een aanwinst voor het team.

Bert Zonnenberg

Directeur investeringen

Van kansen naar mogelijkheden en van denken naar doen. De kracht van investeren zit hem in er te zijn op het juiste moment met de juiste mensen en daar heeft Bert oog voor. Met mensenkennis en oprechte interesse gaan investeringen voor hem over creëren en realiseren. Samen met partners en samen voor partners.

Suzanne van de Vondervoort

Financiële administratie

De rots in de branding voor het kantoor. Zorgt voor de puntjes op de i en is doelgericht en ondernemend. Heeft de zaken op orde, alle zaken. Een onmisbare schakel binnen Vast & Goed en een betrouwbare en integere collega die iedere dag met een grote lach verschijnt.

Albert Goorts

Technische zaken

Geen klus te klein of te groot voor Albert. Onze technische man is flexibel inzetbaar voor alle projecten. Hij draagt zorg voor de technische zaken binnen het te beheren vastgoed én daarbuiten. Van alle markten thuis, flexibel, snel en handig.

Nicole Goossens

Secretariaat & office management

Met deskundigheid en punctualiteit verantwoordelijk voor de cash flow én de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Van de uitstekende ontvangst voor de gasten tot het prachtige interieur. Nicole is de drijvende kracht achter het fijne werkklimaat en de optimale gastvrijheid.

Naast deze gedreven professionals werken we met een flexibele schil van specialisten. Specialisten die vanuit hun vakgebied ingeschakeld worden en de werkwijze en het gedachtegoed van Vast & Goed volledig beheersen.

< id="" class="" >
< id="" class="" >
Vast & Goed
Schansoord 60
5469 SH Erp

0413 - 21 13 36
info@vastengoed.eu
© 2022 Vast & Goed All rights reserved
crossmenu